Ανδρικά & Γυναικεία Παπούτσια

Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 9341726,
210 8219307

Καλάθι
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ!
Για Αγορές άνω των 50€
Η Πρώτη Αλλαγή ΔΩΡΕΑΝ
Για αγορές εντός Ελλάδας
Tηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 9341726
210 8219307

Ωράριο Παραγγελιών: ΔΕ-ΤΕ-ΣΑ : 9:00-14:30
ΤΡ-ΠΕ-ΠΑ :9:00-14:00 & 17:30-20:30

Ανδρικά & Γυναικεία Παπούτσια

Πολιτική Αλλαγών - Επιστροφών

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2109341726 ή με e-mail στο sales@shoesmarmaras.gr γνωστοποιώντας μας τον λόγο της αλλαγής-επιστροφής.

Σε περίπτωση αλλαγής του αγορασθέντος προϊόντος (εντός Ελλάδος), ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής για την πρώτη αλλαγή αν το αγορασθέν τελικό προϊόν υπερβαίνει τα 50 ευρώ και επιβαρύνεται με 6 ευρώ αν το αγορασθέν τελικό προϊόν κοστίζει κάτω από 50 ευρώ. Αν ο πελάτης επιθυμεί να γίνουν παραπάνω από μία αλλαγές θα επιβαρύνεται με το ποσό των 6 ευρώ για κάθε μία ανεξαρτήτως αξίας του προϊόντος και η αλλαγή θα εκτελείται από την συνεργαζόμενη με εμάς εταιρεία courier. Η αλλαγή θα γίνεται δεκτή μέσα σε διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσης από την εταιρεία courier στον πελάτη. Αλλαγές μετά το πέρας των 14 ημερών δε θα γίνονται δεκτές παρά μόνο σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία. Το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να είναι αφόρετο, στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία και θα πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο. Αν η αξία του νέου προϊόντος είναι μικρότερη αυτού που επιστρέφεται τότε η διαφορά θα πιστωθεί στον πελάτη μόλις ολοκληρωθεί η αλλαγή σε τραπεζικό λογαριασμό της επιλογής του. Αν η αξία του νέου προϊόντος είναι μεγαλύτερη αυτού που επιστρέφεται τότε η διαφορά θα πρέπει να πληρωθεί με τη διαδικασία της αντικαταβολής ή με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό (πριν την αποστολή του νέου προϊόντος). Μόλις γίνει η παραλαβή του επιστρεφόμενου προϊόντος από την εταιρεία μας και αφού διαπιστωθεί ότι όλα τα παραπάνω πληρούνται θα αποσταλεί στον πελάτη το νέο προϊόν μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Σε περίπτωση επιστροφής του αγορασθέντος προϊόντος ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής και επιστροφής τα οποία ανέρχονται στο ποσό των 6 ευρώ. Η επιστροφή πρέπει να γίνει σε 14 ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία παράδοσης από την εταιρεία courier στον πελάτη, σε διαφορετική περίπτωση δε θα γίνεται δεκτή. Η επιστροφή του προϊόντος από τον πελάτη στην εταιρεία μας θα πρέπει να γίνει χρησιμοποιώντας τη συνεργαζόμενη με εμάς εταιρεία courier. Τα χρήματα (αφαιρεμένων των εξόδων αποστολής και επιστροφής) θα πιστώνονται στον πελάτη σε τραπεζικό λογαριασμό της επιλογής του, εντός 3 εργάσιμων ημερών, αφού πρώτα η εταιρεία μας έχει παραλάβει το προϊόν στην αρχική του κατάσταση, στην αρχική του συσκευασία και αφόρετο συνοδευόμενο από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς ή τιμολόγιο. Σε περίπτωση που ο λογαριασμός δεν ανήκει σε μία από τις συνεργαζόμενες με εμάς τράπεζες (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ALPHA BANK, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ) ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα του εμβάσματος.

ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Σε περίπτωση αλλαγής του αγορασθέντος προϊόντος (για Κύπρο) η κάθε αλλαγή θα έχει χρέωση 10 ευρώ (5 ευρώ η επιστροφή του παλιού σε εμάς και 5 ευρώ η αποστολή του νέου προϊόντος) τα οποία θα πρέπει να προπληρωθούν σε εμάς σε έναν από τους λογαριασμούς της εταιρείας μας. Η αλλαγή θα γίνεται δεκτή εντός 14 ημερολογιακών ημερών

Σε περίπτωση επιστροφής του αγορασθέντος προϊόντος (για Κύπρο) ο πελάτης θα επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής που έχουν δαπανηθεί μέχρι και την επιστροφή του προϊόντος σε εμάς.

Για παράδειγμα όταν ένας πελάτης κάνει μία παραγγελία ,χωρίς να έχει χρειαστεί να κάνει αλλαγή, της οποίας το κόστος (με τα μεταφορικά) είναι 105 ευρώ (100 ευρώ κόστος προϊόντος + 5 ευρώ μεταφορικά από εμάς για εκείνον) θα λάβει πίσω 95 ευρώ . Δηλαδή 105 ευρώ που είχε πληρώσει μείων τα 5 ευρώ της αποστολής της παραγγελίας από εμάς και μείων τα 5 ευρώ της επιστροφής της παραγγελίας σε εμάς.

Αντίστοιχα ένας πελάτης που έχει χρειαστεί να κάνει και μία αλλαγή και θα έχει δαπανήσει συνολικά 115 ευρώ (100 ευρώ κόστος προϊόντος+ 5 ευρώ αποστολή+10 ευρώ αλλαγή) θα λάβει πίσω 95 ευρώ. κ.ο.κ.

Διαδικασία Επιστροφών

Σε περίπτωση που επιθυμείς να επιστρέψεις το προϊόν που έχεις αγοράσει, έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που το παρέλαβες εκτυπώνοντας την δήλωση υπαναχώρησης και συμπεριέλαβέ την μαζί με την επιστροφή της παραγγελίας σου!

Κατέβασε την δήλωση υπαναχώρησης πατώντας εδώ.